Indlæser
Den vestjyske biobrændsels forhandler

GreenBio Plænedress til økologisk dyrkning

Alle priser er inkl. levering

Pris ved 1 - 3 pal  1349.-

Pris ved 4 - 6 pal  1274.-

Reference: 4303018

Varen er ikke på lager

Pris:   DKK 1.349,00


GreenBio Topdressing økologisk er det naturlige valg til pleje af din græsplæne. Blandingen, der er sammensat af økologisk hursdyrgødning, sand og cali, har de samme gode egenskaber for din græsplæne som vores almindelige plænedressing. Den er medvirkende til at holde plænen pæn, plan og nydelig.

GreenBio Topdressing er et ikke-økologisk produkt, der kan anvendes til økologisk jordbrug, og har en god evne til at undertrykke mos og skadedyr som f.eks. angreb af gåsebillelarver. 

Om GreenBio Topdressing
Med GreenBioTM Topdressing kan du med god samvittighed gøde din plæne. Husdyrgødningen, der anvendes i blandingen, stammer fra 100% økologiske landbrug.

Topdressing er et super alternativ til kunstgødning. Med GreenBio ikke-økologisk topdressing, der er godkendt til økologisk jordbrug, giver græsplænen de livsgivende næringsstoffer som du ellers skal tilføre gennem brug af traditionel kunstgødning.

Sådan gør du:

GreenBio Topdressing spredes i et tyndt lag på græsplænen og holder derigennem plænen næret i lang tid. Over dybe huller kan du sprede et tykkere lag og dermed fylde ujævnheder på plænen op.

GreenBioTM Topdressing i bigbag indeholder ca. 1000 Liter / 1000 kg. Bemærk: Da Topdressing er sammensat af naturprodukter kan farven variere.

Vejledning:

Plænedress fordeles udover græsplænen i et tyndt lag, så græsset stadig får lys. 
1 bigbag rækker til ca. 150-200 m2.

Mest solgte
Lyse træbriketter RUF - Briquettes

Lyse træbriketter RUF - Briquettes

DKK 2.300,00

Mere