Indlæser
Den vestjyske biobrændsels forhandler

Champost Højbedsmuld/Plænedress, 900 ltr

Champost Højbedsmuld 900 ltr

Du får en lækker og porøs højbedsmuld af høj kvalitet. Det er en blanding af harpet muld og vores kerneprodukt Champost Jordforbedring (komposteret hestemøg). Mulden er 100 % naturgødet og anvendelig i mange henseender (til højbede, krukker eller som jordforbedring). Du kan plante direkte i den lette og naturberiget muld.

Inkl.fragt

Varen er ikke på lager

Pris:   DKK 1.399,00


 • Sunde grøntsager og bæredygtig dyrkning

  Højbedsmulden er 100 % naturgødet med komposteret hestemøg. Det betyder, at du og din familie med god samvittighed kan dyrke og spise de dejlig grøntsager og krydderurter. Når du anvender denne muld ved du nøjagtig hvad dine grøntsager bliver dyrket i og samtidig undgår du at købe gødning til dine planter, da jorden er gødet på forhånd.

  Genbrug mulden næste sæson

  Når du arbejder med naturgødet jord, og sæsonen for dine grøntsager er slut, er det ikke nødvendigt at du skifter jorden i højbedet ud. Det kan, modsat andet højbedsmuld, genbruges året efter.

  Du skal være forberedt på, at jordens indhold af organisk materiale hele tiden omsættes og nedbrydes. Det betyder, at overfladen hvert år synker lidt, og derfor kan du med fordel supplere med ekstra Champost Højbedsmuld. Alt afhængig af størrelsen på dit bed, forhandler vi Højbedsmulden i 20 l.

  BigBag

  Ved anlæg af store højbede eller ved jordforbedring kan man med fordel bestille en Champost Højbedsmuld BigBig. 1000 kg. (Ca. 900 liter) gratis leveret direkte til din adresse. Nemmere kan det ikke blive.

  En BigBag med Champost Højbedsmuld passer i indhold til et Champost Højbed str. 120 x 120 x 35 cm.  

LÆS MERE  SE VIDEO

Mest solgte
Lyse træbriketter RUF - Briquettes

Lyse træbriketter RUF - Briquettes

DKK 2.300,00

Mere