Indlæser
Den vestjyske biobrændsels forhandler

Varmebehandlet Kompost

GreenBioTM Varmebehandlet kompost bruges som et effektivt jordforbedringsmiddel, der tilfører struktur og giver tilskud af humus og andre næringsstoffer. Humus fungerer som et magasin for vand og næringsstoffer i jorden.

Varen er på lager

Pris:   DKK 855,00


Pris ved 1 - 1 pal  855.-

Pris ved 2 - 2 pal  805.-

Pris ved 3 - 3 pal  789.-

Pris ved 4 - 4 pal  780.-

Pris ved 5 - 5 pal  775.- 

Om GreenBioTM Varmebehandlet kompost
GreenBioTM Varmebehandlet kompost er fremstillet af have-, grenaffald og humus, der holder på vand og næringsstoffer i jorden. Til forskel fra traditionel kunstgødning sker frigivelsen af næringsstofferne langsomt, og i takt med planternes behov. Anvendelse af spagnum til alm. jordforbedring er overflødig, når der regelmæssigt tilføres kompost.

Varmebehandlet kompost sikrer en ensartet og pæn jorddækning i bede eller mellem buske og træer, en god organisk gødning med langtidseffekt og forbedrer jordens evne til at holde på næringsstoffer. Samtidig gør det lerjord lettere at arbejde med og mindsker sandjorders behov for vanding.

Læg et lag på ca. 5 centimeter ud i hele bedet og vend det sammen med det gamle jord. Der må ikke gødskes med en NPK-kunstgødning, når der er tilført kompost, medmindre det er særligt krævende og/eller hurtigtvoksende planter.

Varmebehandlet kompost i bigbag indeholder ca. 1000 Liter / 1000 kg.

Med GreenBio Varmebehandlet kompost får du:

- Skal ikke bruges sammen med kunstgødning
- Tilføjer struktur og næringsstoffer
- Forbedrer jordens evne til at holde på næringsstoffer

Mest solgte
Lyse træbriketter RUF - Briquettes

Lyse træbriketter RUF - Briquettes

DKK 2.300,00

Mere