Indlæser
Den vestjyske biobrændsels forhandler

Halmpiller BigBag 1000 kg 8 mm strøelse(Heste)

Priser er gældende for Jylland

1 - 1 pl 2095.-

2 - 2 pl 1899.-

3 - 12 pl 1799.-

24 -    pl 1699.-

Varen er på lager

Pris:   DKK 2.095,00


Halmpiller er den perfekte erstatning til naturlig halm som strøelse til heste og andre dyr. Halmpillerne er både nemmere at håndtere og transportere. Derudover har de næsten de samme egenskaber som naturligt halm og fremstilles uden tilsætningsstoffer. De er specielt gode til at binde ammoniak og forbedrer staldmiljøet betydeligt. Halmpillerne danner desuden en god og fjedrende madras i hesteboksen. 

Halmpiller produceres på lignende måde som træpiller. De er produceret af hvedehalm, som er snittet og presset til piller. Den høje temperatur som opstår under produktionen dræber eventuelle bakterier, toksiner eller sporer. Dette gør dem også velegnet til heste med allergi.  
Det gennemsnitslige forbrug af halmpiller på en hestebox på 10m2 ligger på cirka 1300-1500 kg per år. Det svarer til en mængde på cirka 120 kg per måned, som kan holde boksen rent 2 til 6 uger. En typisk mængde for opstart af en ny hesteboks med halmpiller vil ca. ligge på 200 kg. 

Halmpiller kan suge 3 - 3,5 Liter vand per kilogram, som er mere end de fleste andre konventionelle strøelser. Dette svarer til en sugeevne på 5-6 gange deres egen vægt. 

Halmpillerne bruges af mange professionelle topryttere som også opdrættere og private hesteejere, som er begejsret for produktet, da det ikke støver og har en meget højere sugeevne end andre konventionelle strøelser
Mest solgte
Lyse træbriketter RUF - Briquettes

Lyse træbriketter RUF - Briquettes

DKK 2.300,00

Mere